CLASSIC TRUST

If you look good, you feel good

Yolanda is sinds 2015 bezig met haar eigen zaak Classic Trust. Ze heeft inmiddels heel wat klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen. ‘Het is de combinatie van kennis van het vak en een gemoedelijke ongedwongen sfeer’, zegt ze wanneer we Yolanda vragen naar waarom klanten naar Classic Trust komen.

Die vakkennis deed Yolanda op gedurende een 3-jarig traject voordat ze haar praktijk begon. Naast vele opleidingen binnen dit vakgebied, volgde ze ook gerichte gespecialiseerde  trainingen. Dit om bij te blijven bij nieuwe behandelmethodes en ontwikkelingen op het vakgebied.

Voordat een behandeling wordt gedaan, vindt er altijd een uitgebreid intakegesprek plaats. Ieder mens is anders en iedere huid is anders. Alles is maatwerk;  en standaard bestaat niet.

Na het intakegesprek komt Yolanda met een helder en duidelijk advies en bespreekt ze het aantal benodigde behandelingen met haar client. Ook hier zorgt ze weer dat dit duidelijk en overzichtelijk voor de klant is.

Uiteraard is Classic Trust ook getoetst door de GGD en beschikt Yolanda over de vereiste papieren om haar werk te mogen uitvoeren.

Het vakmanschap, de gemoedelijkheid en de persoonlijke aandacht maakt dat de klant bij Classic Trust in vertrouwde handen is.

If you look good, you feel good, is dan ook de lijfspreuk van Classic Trust.

Ontzettende tevreden met het resultaat. Ik raad deze salon aan iedereen aan. Man of vrouw.

GERDA DE GROOT

If you look good, you feel good