Project Description

Haaractivatie

Haaractivatie

4 behandelingen met een pauze van 4 weken. Na 2 behandelingen begin je het resultaat al te zien.

In deze periode ondersteun je de haargroei door gebruik van een lotion en supplementen.

De behandeling is geschikt voor iedereen. Of jouw haargroei nu gestopt is door een genetische aandoening, kanker, alopecia areata of zonder aanwijsbare reden, zolang er maar haargroei is geweest op de plek van behandeling en deze plek niet al jarenlang kaal is, kan de haargroei met deze methode gegarandeerd weer worden geactiveerd.

HAARGROEI ACTIVATIE

Door een synthetisch stamcelpreparaat te pigmenterenin in slapende haarzakjes, wordt de haargroei weer opgewekt. Dit is een nauwgezette methode waar haarzakje voor haarzakje de haargroei weer op gang wordt gebracht, waarbij je je eigen structuur haar weer terug krijgt. Na 2 of 3 behandelingen ga je het resultaat goed zien en na 4 behandelingen is het doel behaald. Er zit steeds 4 weken tussen de behandelingen. In deze periode ondersteun je de haargroei door gebruik van een lotion en supplementen. Bijkomend voordeel is dat de bestaande haren ook voller en dikker worden en niet meer uitvallen.

SCALP PIGMENTATIE

Een andere techniek die CLASSIC TRUST uitvoert om je weer een mooie en volle coupe te geven is scalp pigmentatie. Dit betekent dat rondom de haargroei hele kleine tatoeages worden gezet. Deze techniek is vooral ideaal wanneer je plaatselijk minder haargroei hebt, waardoor het haar niet vol en dekkend meer oogt. Deze techniek geeft in 2 à 3 behandelingen al het gewenste, egale resultaat.

Per situatie wordt door CLASSIC TRUST bekeken wat voor jou de beste optie is, haargroei activatie, scalp pigmentatie of een combinatie van beiden.

WENKBRAUWEN

Ook wenkbrauwen kunnen met stamcel activatie weer voller worden gemaakt, zodat ze jouw oogopslag perfect aanvullen. CLASSIC TRUST biedt een all-in-one behandeling van stamcel activatie in combinatie met verven en shapen met een perfect resultaat.

CLASSIC TRUST

Ieder mens is van nature mooi. Soms kan het leven of de natuur hier afbreuk aan doen en je uiterlijk wijzigen op een manier waar jij je niet meer prettig bij voelt. CLASSIC TRUST stelt zich ten doel om jou weer zo mooi te maken als je van nature bent. Jolanda Klaassen, eigenaresse van CLASSIC TRUST, heeft een praktijk aan huis, waar je in alle rust en met alle aandacht weer je van nature mooie zelf wordt.

Door vele omstandigheden kan haargroei stoppen, met kale of kalende plekken als gevolg. Er zijn vele producten op de markt die weer een volle bos haar beloven, maar het proces om haar weer te laten groeien is een stuk ingewikkelder. CLASSIC TRUST maakt gebruik van een methode om de haargroei te activeren die gegarandeerd leidt tot een prachtige, volle bos gezond haar.

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek.

FRIEDA FRIEDSON

If you look good, you feel good